Oplossingen

Printen, scannen, kopiëren, software voor het beheer van je printerpark én voor altijd, overal en veilig printen, dat is onze totaaloplossing. Dit zorgt ervoor dat jij volledig bent ontzorgt wat betreft printing. Zo doen wij waar wij goed in zijn, en kan jouw organisatie zich volledig focussen op haar core-business.

Laat je adviseren

High-end machines voor iedere uitdaging

Bij Canon Business Center Noordoost begrijpen we dat jouw bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om printen, scannen en kopiëren. Daarom bieden we high-end machines die iedere uitdaging aankunnen. Of je nu op zoek bent naar een krachtige printer voor op kantoor of een professionele scanner voor het digitaliseren van documenten, wij hebben de oplossing die bij jou past. Onze experts staan voor je klaar om je te adviseren over de verschillende mogelijkheden en om samen met jou de beste oplossing te vinden voor jouw bedrijf. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Vakkundig beheer van jouw machinepark

Als ondernemer ben jij afhankelijk van een goed functionerend machinepark om jouw bedrijf draaiende te houden. Een goede machine is essentieel om efficiënt te werken en kosten te besparen. Het vakkundig beheer van jouw machinepark is dan ook van groot belang.

Bij Canon Business Center Noordoost begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk jouw machines zijn voor jouw bedrijfsvoering. Daarom bieden wij jou graag onze expertise aan op het gebied van machinebeheer. Onze ervaren technici zorgen voor regelmatig onderhoud en snelle reparaties wanneer nodig, zodat jouw machines altijd optimaal presteren.

Daarnaast denken wij graag met je mee over eventuele upgrades of vervanging van jouw machines, zodat jij altijd beschikt over de meest moderne en efficiënte apparatuur. Zo houden we jouw machinepark up-to-date en kun jij blijven groeien als ondernemer.

Kortom, bij Canon Business Center Noordoost ben je aan het juiste adres voor vakkundig machinebeheer. Wij staan voor je klaar om jouw machinepark in topconditie te houden, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw bedrijf.

Bespaar tijd met professionele software

We zijn altijd op zoek naar manieren om tijd te besparen en efficiënter te werken. Met de professionele software van Canon Business Center Noordoost, zoals e-maintenance en uniFLOW, wordt dit een stuk makkelijker.

Wij bieden e-maintenance services aan voor onze klanten, waarmee zij op afstand de prestaties van de apparatuur kunnen monitoren en onderhoudsproblemen proactief kunnen oplossen. Dit zorgt voor een hogere beschikbaarheid van de apparatuur en vermindert stilstand en onderhoudskosten. Met e-maintenance heb jij volledige controle over het beheer van jouw printerpark. Deze beheersoftware geeft jou real-time inzicht en zorgt daarnaast ook nog eens voor automatische tonerlevering!

uniFLOW is daarnaast een Follow-Me printmanagement software van Canon. Dit is met elkaar een gouden combinatie die gebruikers in staat stelt om hun printtaken vanaf elke locatie te verzenden en af te drukken. Dit verhoogt de efficiëntie en veiligheid van het afdrukproces volledig naar de eisen van de AVG, terwijl kosten en afval worden verminderd.

Out-of-the-box informatiebeveiliging

Bij Canon Business Center Noordoost begrijpen we hoe belangrijk informatiebeveiliging is voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij out-of-the-box oplossingen die jouw gevoelige informatie beschermen. Onze multifunctionele printers zijn voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals authenticatie en versleuteling van documenten, waardoor alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot vertrouwelijke informatie.

Daarnaast bieden we ook software-oplossingen zoals uniFLOW, die de veiligheid van print- en scanprocessen verder verhogen. Met Canon Business Center Noordoost hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw bedrijfsinformatie.

Transparantie en zekerheid zonder aanloopkosten

Bij Canon Business Center Noordoost vinden we het belangrijk dat onze klanten transparantie en zekerheid zonder aanloopkosten ervaren. Wij bieden oplossingen op maat voor jouw bedrijf, zonder onverwachte kosten achteraf. We zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent en dat je altijd inzicht hebt in de kosten van onze producten en diensten.

Laat je adviseren

Ben je op zoek naar advies op het gebied van print- en scanoplossingen? Of wil je meer inzicht krijgen in hoe je jouw documentbeheer kunt optimaliseren? Bij Canon Business Center Noordoost ben je aan het juiste adres. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor jouw bedrijf. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de nieuwste technologieën en trends, kunnen wij je helpen bij het stroomlijnen van je bedrijfsprocessen en het verbeteren van je documentbeheer. Laat je door ons adviseren en zet de stap naar een nóg efficiënter en succesvoller bedrijf.

Plan een afspraak