Over ons

Printers zijn in de basis niet de producten waarover jij ’s nachts inspirerende dromen hebt. Daarom proberen wij het een beetje leuker te maken door het gewone buitengewoon goed te doen door bij jou een lach op je gezicht te laten verschijnen. Wedden dat je het nog leuk gaat vinden?

Printoplossingen voor grote én kleine organisaties

Wie zegt dat printen saai is? Wij bij Canon Business Center Noordoost weten dat printoplossingen net zo leuk en creatief kunnen zijn als je favoriete hobby. Of je nu een kleine of grote organisatie hebt, we hebben een scala aan print- en scanoplossingen die bij jouw specifieke behoeften passen.

Onze totaaloplossingen zijn niet alleen praktisch, maar ook innovatief. We hebben multifunctionele printers die niet alleen kunnen printen en kopiëren, maar ook kunnen scannen, faxen en e-mailen. En voor de creatievelingen onder ons hebben we machines die op verschillende materialen kunnen afdrukken, zoals vinyl, karton, stickers, briefpapier, kunststof en zelfs canvas!

We begrijpen dat printen niet altijd de meest opwindende taak is, maar met onze printoplossingen wordt het een feestje. Onze printers zijn zo gebruiksvriendelijk dat je je geen zorgen hoeft te maken over technische uitdagingen. En als er toch iets misgaat, hebben we een team van experts die klaarstaan om je te helpen en bovendien altijd in zijn voor een gezellig praatje.

Dus, of je nu een kleine organisatie runt en alleen een eenvoudige printer nodig hebt, of een grote organisatie bent die geavanceerde print- en scanoplossingen nodig heeft, wij hebben het allemaal. Kom langs bij Canon Business Center Noordoost, bel of mail ons en we beloven je dat je het printen leuk gaat vinden!

Business partner met een lach

‘Het gewone buitengewoon goed doen’, niet alleen ons motto maar ook onze missie. Daar hoort bij dat we een business partner in volle glorie willen zijn.

Als business partner van jouw organisatie, zorgen we er samen voor dat jouw onderneming optimaal presteert. Maar het hoeft niet altijd serieus te zijn, toch? Bij ons kun je ook terecht voor een lach en een gezellig praatje. Want een goede relatie begint bij persoonlijk contact. Dus, waar wacht je nog op? Laten we samenwerken en er een succesvol én plezierig avontuur van maken!

Onze oplossingen

Ontmoet ons team

Benieuwd naar de lachende gezichten van onze collega’s, die elke dag weer voor je klaar staan om het gewone buitengewoon goed te doen? Scroll dan gauw verder!

Alisha Nijenhuis

Alisha Nijenhuis

Anne Hilderink

Aron Kikkert

Bart Snieder

Benny Boer

Chantal Schuman

Dennie Stemerdink

Dirk de Vries

Edvin Osmanbasic

Eric Cabri

Erik de Vries

Erwin Pullen

Erwin Struik

Florentine Verheijen-Goijarts

Fred Lourens

Gerben Jentink

Hans Veldhuisen

Harreld Oosting

Herman Bos

Herman Kikkert

Jan-Willem Wisselink

Jeffrey van Hattem

John Harteveld

Joost Krebbekx

Lizanne Hubbers

Loek Gelok

Marcel van Dijken

Marco Plomp

Marco van Hattem

Michael van de Lustgraaf

Nils Gaikhorst

Richard Gaasbeek

Robin Ketz

Roelof Braam

Romana Rampersad

Ronald Bredijk

Ronald van Calker

Roy Gerrits

Sebastiaan Schmidt

Silvia Brandon Bravo

Simon Wondergem

Sonja Kinnaer

Stan de With

Stephan Heistek

Suze Meek

Teun Aalders

Theo Hek

Thomas Hoogendoorn

Willemijn Hettinga

William Bel

Yolanda Matthijssen-Hogewoning

Onze merken

Naast Canon Business Center Noordoost, voeren we nog andere merken. Zo behoort Repromat tot onze familie en beschikken we over een webshop: Canonline.nl.

Canonline

Canonline.nl is onze webshop waarin je alles vindt, waarvan je niet eens wist dat je het nodig had. We richten ons daarbij op de wereld van printen en kantoorartikelen. Jarenlange ervaring, een brede kennis en de juiste producten hebben we in huis. Van kantoorartikelen tot multifunctionele printers en van fotopapier tot aan de grootste plotter. Wij hebben alles waarvan jij niet eens wist dat je het nodig had. 

Bezoek de website

Repromat

Repromat B.V. is een ons zusterbedrijf dat gespecialiseerd is in grootformaat printers, scanners en bijbehorende software voor technische tekeningen en documentbeheer. Ze bieden oplossingen voor verschillende industrieën, waaronder architectuur, engineering, constructie en productie.

Bezoek de website